Івано-Франківськ

“Врятувати військових з Азовсталі”. Депутати Маріупольської міськради звернулись до МЗС

Українські захисники тримають оборону периметру Азовсталі вже понад двох місяців.

image 11 1 scaled

Депутати Маріупольської міської ради звернулись до МЗС з проханням залучити всі міжнародні інструменти заради порятунку українських військових, які тримають оборону території Азовсталь.

Таке звернення прийнято на позачерговій сесії, яка пройшла сьогодні в режимі онлайн, пише ПІК з посиланням на Маріупольську міську раду.

«Наші героїчні захисники тримають оборону периметру Азовсталі вже понад двох місяців. Майже без води та їжі, під постійними обстрілами, але вони продовжують боронити Маріуполь. Україна та особисто Президент Володимир Зеленський докладає всіх зусиль для порятунку військового гарнізону, який перебуває на території підприємства та вже став символом незламності українського духу”, – сказав мер Вадим Бойченко.

Бойченко зазначив, що зараз необхідно посилити позиції. Потрібно залучення ООН та Червоного Хреста, лідерів провідних країн світу.

“Тому ми звертаємось до МЗС України з проханням залучити всі міжнародні інструменти для порятунку українських захисників та проведення операції extraction. Ми будемо боротися за життя наших військових, як і вони боронять наше місто», – додав Вадим Бойченко.

89e0a6d7 58c1 4e04 a895 818f90470ba1 4ba6cfa6 56a7 4988 8308 f0685b125624

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено