Івано-Франківськ

Ворог планує відправити на війну з Україною понад 2 тисячі резервістів – Генштаб

Триває 81 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І МИ обов'язково переможемо.

Ворог планує відправити на війну з Україною понад 2 тисячі резервістів - Генштаб

Ворог планує направити на територію України для участі у війні резервістів. Командування збройних сил РФ намагається комплектувати та поповнювати втрат своїх військ за рахунок резервістів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ ввечері, 15 травня, пише ПІК.

“На полігонах у Воронезькій, Бєлгородській та Ростовській областях здійснюється підготовка до двох з половиною тисяч резервістів”, – йдеться у повідомленні.

Головне зі зведення Генштабу:

  • На Сіверському напрямку ворог обстрілював наші території та завдавав ракетних авіаційних ударів по цивільній інфраструктурі в районах Шипилівка та Шевченкове Сумської області.
  • На Харківському напрямку основні зусилля ворог зосереджував на утриманні зайнятих позицій та недопущенні просування наших військ до Державного кордону України. 
  • Російські окупанти систематично обстрілювали  Руські Тишки, Тернову та Петрівку. Безуспішно намагаються вести наступ в районі Довгенького та Богородичного.
  •  На Донбасі основні зусилля ворог продовжував зосереджувати на Лиманському, Сєвєродонецькому, Бахмутському, Авдіївському та Курахівському напрямках.
  • На Курахівському напрямку, використовуючи підтримку артилерії, вів штурмові та наступальні дії. Успіху не мав.
  • На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог намагався здійснювати вогневе ураження наших військ із реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів. Були спроби вести контрбатарейну боротьбу.
  • На Криворізькому та Миколаївському напрямках ворог обстрілював наші підрозділи із ствольної артилерії та мінометів. Продовжує інженерне обладнання зайнятих позицій.
  • На Попаснянському напрямку, через великі втрати та неспроможність діяти самостійно, підрозділи повітряно-десантних військ окупантів об’єднуються з представниками російських приватних військових компаній.

Віримо у наші Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено