Івано-Франківськ

У Болехові нарешті провели сесію міської ради: скільки прийшло депутатів (ФОТО)

На початку засідання депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих Героїв України.

У Болехові нарешті провели сесію міської ради: скільки прийшло депутатів (ФОТО)

У Болехові сьогодні, 16 травня відбулося засідання позачергової 19-ї сесії  міської ради. Цього разу для роботи у ній зареєструвалося 15 депутатів міської ради: Руслана Барабаш, Марія Гасяк, Ігор Герецький, Мар’яна Гошовська, Валерій Гутак, Надія Заляско, Богдан Качур, Богдан Мельник, Руслана Петрюк, Микола Піх, Олег Рожнятовський, Оксана Соболь, Ольга Соболь, Василь Яцинин, Віктор Яцків.

Участь у засіданні взяли керівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости старостинських округів, громадськість міста. Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

 З урахуванням пропозицій і змін, депутати затвердили порядок денний пленарного засідання у кількості 80 питань. Зокрема, вони ухвалили проект рішення про затвердження міської Програми підтримки породіль. Вона передбачає надання матеріальної допомоги породіллям в розмірі 3 000 грн. на одну народжену дитину.

“На пленарному засіданні також ухвалили рішення про передачу двох автомобілів, які перебувають у комунальній власності, на потреби військових – у державну власність Другого батальйону військової частини Державної спеціальної служби транспорту та першого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки”, – йдеться у повідомленні.

Після завершення розгляду основних проєктів рішень депутати перейшли до блоку земельних питань. Більша частина з них – про передачу земельних ділянок в оренду підприємцям та фермерським. Наразі розгляд та голосування за проєкти рішень із земельних питань ще триває. 
У Болехові нарешті провели сесію міської ради: скільки прийшло депутатів (ФОТО) У Болехові нарешті провели сесію міської ради: скільки прийшло депутатів (ФОТО)
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено