Івано-Франківськ

“Є загроза сальмонели”: компанія «FERERRO» відкликає партію кіндерів

Прикарпатців попереджають про небезпечні ласощі.

FB IMG 1652720734395 scaled

Компанія «FERERRO» відкликає партію продукції Кіндер Шоко-Бонс та Кіндер Сюрприз Максі (країна походження Бельгія) в Україн, через загрозу Сальмонели.

Про це ПІК інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

“Компанія Ферреро співпрацює з контролюючими органами Європи на можливий зв’язок із низкою зафіксованих випадків виявлення Сальмонели. Жоден із наших продуктів Кіндер, що були дозволені до продажу на ринку, не мав позитивного результату по Сальмонелі. І ми не отримували жодного звернення споживачів з цього приводу. Ми ставимось до цього достатньо серйозно, так як турбота про споживачів є нашим ключовим пріоритетом”, – йдеться у повідомленні.

В якості запобіжного заходу компанія Ферреро відкликає упаковки цукерок Шоко-Бонс вагою 46 та 125 грам із кінцевими термінами придатності до 29.09.2022 та Кіндер Сюрприз Максі T1x12x із кінцевими термінами придатності до 07.11.2022.

Споживачам рядать не вживати ці продукти, а натомість звернутися у Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено