Івано-Франківськ

Тіло Кравчука доставлять із Мюнхена, поховають не у рідному селі

Володимир Зеленський доручив утворити комісію з організації похорону Кравчука, співголовами якої стануть Андрій Єрмак та Денис Шмигаль.

34 tn

Леоніда Кравчука поховають не в рідному селі поблизу Рівного. Похорон першого президента України відбудеться у вівторок на Байковому цвинтарі в Києві. Прощання відбудеться в Українському Домі, повідомляють Рівненські новини, пише ПІК.

«Час ще не визначений, але орієнтовно об 11:00. Тіло першого президента доставлять із Мюнхена», – зазначає джерело, близьке до сім’ї Леоніда Макаровича.

Як відомо, Президент Володимир Зеленський підписав указ №330/2022 про вшанування пам’яті першого президента України Леоніда Кравчука.

Президент доручив утворити комісію з організації похорону Кравчука, співголовами якої стануть голова Офісу президента Андрій Єрмак та прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що Леонід Кравчук є уродженцем Рівненщини. Він народився 10 січня 1934 року у родині селянина в селі Великий Житин, що всього за декілька кілометрів від Рівного. Рано став сиротою. Його батько загинув на війні у 1944 році. Похований у братській могилі в Білорусі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено