Івано-Франківськ

Планував серію вибухів: СБУ затримала брата ексрегіонала Царьова

Зловмисник жив у Дніпрі з часів Революції Гідності й підтримував зв'язок з Олегом Царьовим, котрий переховувався у РФ.

original 5 scaled

На Дніпропетровщині затримали брата ексрегіонала й колаборанта Олега Царьова, який планував серію вибухів і чекав на посаду очільника окупаційної обладміністрації.

Про це повідомила в телеграмі СБУ.

“СБУ затримала брата Олега Царьова на спробі організувати диверсії у східних регіонах. За даними спецслужби, цей родич колишнього нардепа-зрадника, ініціатора “новоросії” й поплічника Януковича намагався організувати диверсійну діяльність у Дніпропетровській області”, – розповіли у спецслужбі.

Він був упевнений у швидкій перемозі РФ, тому чекав на окупацію Дніпропетровщини й обіцяну посаду голови “обладміністрації”. Коли план росіян зазнав невдачі, окупанти наказали йому дестабілізувати ситуацію в регіоні, скоївши серію вибухів на об’єктах інфраструктури. СБУ встановила контроль за братом Олега Царьова й попередила ці плани.

Під час обшуків у затриманого знайшли зброю в спеціально обладнаному схроні та боєприпаси, тротилові шашки, банківські картки, російські паспорти.

Зараз чоловіку оголосили підозру за ст. 113 (диверсія) ККУ. Йому планують обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено