Івано-Франківськ

Лідер гурту “Kalush Orchestra” став “Почесним громадянином міста Калуша”

26 травня відбулося пленарне засідання сесії Калуської міської ради.

wj8Gn1f7Ow1ZOFm9pZp rA scaled

Депутати розглянули і одноголосно підтримали три проєкти рішень про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Калуша”, пише ПІК з посиланням на Вікна.

Званням “Почесний громадянин міста Калуша” відзначили:

Ігоря Барну, заслуженого тренера України з вільної боротьби, “за видатні особисті заслуги в розбудові Калуської громади, вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень, підняття престижу України на міжнародній арені;

Олега Псюка, лідера гурту “Kalush Orchestra”, “за значні особисті заслуги перед Калуською громадою, вагомий внесок у популяризацію міста Калуша та України на мистецькій світовій арені, високопрофесійне представлення держави та перемогу гурту “Kalush Orchestra» на пісенному конкурсі “Євробачення 2022;

Омеляна Куцука, тренера зі спортивного орієнтування “за видатні особисті заслуги в розбудові Калуської громади, вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень, підняття престижу України на міжнародній арені”.

Довідково. Зазвичай звання “Почесний громадянин міста Калуша” присвоюють до Дня міста (перша писемна згадка про Калуш датується 27 травня, а урочистості як правило відбуваються в останню неділю травня). Почесних громадян міста нагороджують срібним значком та цінним подарунком чи грошовою премією у розмірі п’яти мінімальних зарплат.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено