Івано-Франківськ

Вершину “пік Путіна” у Киргизстані прикрасили синьо-жовтим прапором (ВІДЕО)

Відео з прапором на горі опублікували у твітері.

29970ba 633

На піку імені Путіна у горах Киргизстану встановили прапор України. Стяг замайорів на вершині у гірській системі Тянь-Шань.

Якщо у світі існує Пік П*тіна і український прапор, то їхня зустріч неминуча. Хулігани якісь занесли та повісили, уявлення немає, хто”, – написала авторка.

Зауважимо, “Пік Путіна” – це гора Киргизії, розташована в системі Тянь-Шань на півночі країни в Чуйській області. У 2011 році їй дали ім’я російського диктатора. Висота гори – понад 4 тисячі метрів.

Журналісти зв’язались з альпіністами, які знайшли прапор на “піку Путіна”. Однак хлопці просили не називати їхні імена задля безпеки, пише “УП Життя”. Вони піднялись на гору та повісили прапор.

За словами альпіністів, Киргизстан – це не Польща. Там є чимало людей налаштованих за так звану російську “спецоперацію”.

Додамо, що у коментарях чимало українців подякували альпіністам за такий вчинок. Деякі користувачі мережі зазначили, що тепер було б добре “повісити український прапор на пику Путіна”. Гору ж пропонують перейменувати на “кінець Путіна”.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено