Івано-Франківськ

«Полюби театр так, як я». Франківський драмтеатр розпочинає ініціативу подарункових квитків

Франківський драмтеатр хоче, щоб якомога більше людей доєднувалися до нього і до мистецтва загалом.

624adb96b2841267085427

У театрі вірять, що мистецтво є комплексним і глобальним інструментом для віднаходження, проживання, формування та трансляції важливих і глибинних сенсів, пише ПІК з посиланням на сторінку драмтеатру.

“Ми вже організували реєстрації для ВПО на безплатний перегляд, робили розіграші квитків та організовували благодійні покази вистав. Втім, ми хочемо більшого, тому розпочинаємо ініціативу підвішених квитків «полюби театр так, як я», – йдеться у повідомленні.

Кожен охочий може придбати квиток на будь-яку виставу і подарувати його іншій людині — як анонімно так, і публічно. Незмінним залишатиметься лише послання «полюби театр, так як його люблю я».

Інструкція:

1. Придбати квиток (або кілька квитків) у касі театру або на сайті.

2. Придбані квитки у касі театру ви залишаєте у театрі, і на звороті за бажанням можете додатково написати повідомлення людині, якій подаруєте цей квиток — вуаля ви доєдналися до ініціативи: підтримали театр і забезпечили можливість іншій людині познайомитися із світом театрального мистецтва.

3. Придбані квитки на сайті ви надсилаєте на пошту dramteatr.if@gmail.com з темою «полюби театр так, як я» — і ви у діджитал форматі доєдналися до ініціативи.

“Через три місяці усі долучені до ініціативи отримають запрошення на ламповий вечір з акторами театру, де ми разом ділитимемося історіями закулісся та тим, як саме ми вперше полюбили наш театр”, – додають на сторінці драмтеатру.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено