Івано-Франківськ

І в техніці, і в живій силі: на Запоріжжі під час ворожого штурму ЗСУ завдали втрат окупантам

Триває 105 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми продовжуємо вірити в ЗСУ і в нашу ПЕРЕМОГУ!

І в техніці, і в живій силі: на Запоріжжі під час ворожого штурму ЗСУ завдали втрат окупантам

На Запоріжжі, біля Берестового українські захисники завдали російським окупантам значних втрат у живій силі та техніці під час ворожого штурму. Бойові дії тривають. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України на вечір, 8 червня, пише ПІК.

Ситуація на фронті – головне зі зведення:

  • На Сіверському напрямку ворог обстріляв з мінометів цивільну інфраструктуру  населених пунктів Ходине, Рижівка та Велика Писарівка Сумської області. Окрім того, противник виконував провокативні прольоти армійської авіації вздовж державного кордону України.
  • На Слобожанському напрямку ворог зосереджував зусилля на утриманні зайнятих рубежів, обстрілював населені пункти.
  • На Сєвєродонецькому напрямку російські окупанти обстрілювали цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Привілля, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Воронове, Тошківка, Гірське та інших.
  • На Слов’янському напрямку українські військові успішно протидіють спробам ворога покращити тактичне положення в напрямку міста Слов’янськ.
  • Українські воїни ведуть оборонні бойові дії в районі населеного пункту Довгеньке.
  • На Бахмутському напрямку ворог обстріляв з артилерії райони населених пунктів Комишуваха, Врубівка, Миколаївка, Семигір’я і Нью-Йорк.
  • На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках російські окупаційні війська обстріляли цивільну інфраструктуру.
  • На Південнобузькому напрямку ворог намагається утримати займані позиції та не допустити перегрупування і посилення підрозділів Сил оборони, застосовував артилерію.
  • На тимчасово захоплених територіях України окупанти продовжують здійснювати заходи адміністративно-поліцейського режиму, проводити обшуки цивільних мешканців, грабувати та знищувати місцеву інфраструктуру.
Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено