Івано-Франківськ

В окупованому Криму фальсифікують результати медоглядів призовників – ОК “Південь”

На південному напрямку створення нових угруповань не виявлено. Хоча окупанти потребують поповнення в живій силі.
В окупованому Криму росіяни фальсифікують результати медоглядів призовників - ОК "Південь"

На фото військові окупанта

В окупованому Криму фальсифікують результати медоглядів призовників для максимального набору. Призов кримців до лав рашистського війська є суттєвим порушенням міжнародного гуманітарного права й черговим воєнним злочином. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

Оперативна обстановка на півдні України на 13 годину, 8 червня:

  • Окупанти продовжують просувати ідеї приєднання Херсонської області до Росії, побоюючись за свою подальшу долю, оскільки не мають підтримки місцевого населення.
  • В регіоні ситуація загострюється щодня. Через бойові дії пошкоджено дуже багато будинків та інфраструктури, внаслідок обстрілів є загиблі та тяжко поранені мирні жителі, надання допомоги яким ускладнено нестачею ліків.
  • Стабільно важка ситуація у Калинівській, Великоолександрівській, Високопільській, Нововоронцовській територіальних громадах, де йдуть бойові дії. Виїхати та в’їхати з окупованої області практично неможливо, лише через Крим.
  • Серед ночі ворог знов накрив «Ураганом» Миколаїв.
  • Повітряну розвідку Миколаївщини, в пошуках нових місць ударів, ворог проводив безпілотником «Орлан-10», який традиційно влучно знищено нашим зенітно-ракетним підрозділом.
  • Внаслідок ефективних атак ракетно-артилерійських підрозділів скорочено кількість рашистів на 19, ворожої техніки, зокрема, броньованої – на 9 одиниць.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено