Івано-Франківськ

Кричав на них: в Одесі лікар вимагав від поранених українських бійців купити собі ліки

Черговий лікар спочатку отримав лише догану, але пізніше було ухвалено рішення про його звільнення.
Кричав на них: в Одесі лікар вимагав від поранених українських бійців купити собі ліки

Фото ілюстративне.

В Одесі звільнять лікаря, який вимагав від поранених військових Збройних Сил України придбати лікарства власним коштом та кричав на них.  Про це в коментарі Радіо Свобода повідомила медичний директор закладу Алла Сверчкова, передає ПІК.

«Зранку 4 червня нам повідомили, що до нас доставлять бійців із акубаротравмою, 3-4 людини.. Вся команда була в курсі, ми готували ліжка. Чергував лікар, який за основною спеціалізацією є невропатологом. Коли хлопці поступали, він на підвищених тонах почав пояснювати, що вони не можуть їх лікувати так, як він вважає за необхідне, немає препаратів», – сказала медик.

Медик передав їм список ліків, які, за словами директора медзакладу, не входять до клінічного протоколу лікування поранених із цим діагнозом та яких немає в лікарні.

«Знаючи про свою догану, він сьогодні прийшов до лікарні і почав питати, в чому взагалі проблема. Він так і не зрозумів, що сталося. Це абсолютно непрогнозовано, ніхто навіть гадки не мав, що можна в такому тоні спілкуватись із військовими та писати їм списки ліків», – додає Сверчкова.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено