Івано-Франківськ

Калушанина позбавили волі: побив поліцейського

Суд дійшов висновку про можливість затвердження угоди про примирення із призначенням покарання у виді 1 року 1 місяця позбавлення волі.

286801456 383193107179005 8504555591707075024 n scaled

Калуський міськрайонний суд виніс вердикт у справі про обвинувачення калушанина в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Про це повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області, пише ПІК.

Згідно матеріалів справи старші оперуповноважені сектору кримінальної поліції Калуського відділу поліції під час виконання службових обов’язків, намагалися вручити обвинуваченому повістку про виклик до слідчого.

Але чоловік проігнорував законні вимоги працівників поліції, та наніс один удар кулаком по голові поліцейського. Тоді оперуповноважений схопив обвинуваченого за ліву руку, яку завів за спину на рівні поясу. Після цього чоловік різко подався корпусом вперед на поліцейського, штовхнувши його лівим плечем у ділянку грудей, в результаті чого вони обоє впали на землю. Внаслідок падіння поліцейський вдарився плечем та головою до асфальту, отримавши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку.

Під час судового провадження між потерпілим та обвинуваченим досягнуто та підписано угоду про примирення.

Зі змісту угоди про примирення обвинувачений щиро розкаявся, повністю визнав свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні, активно сприяв розкриттю злочину.

“У процесі розгляду справи судом встановлено, що дії обвинуваченого правильно кваліфіковано згідно з обвинувальним актом та угодою про примирення. Таким чином, суд дійшов висновку про можливість затвердження угоди про примирення із призначенням обвинуваченому міри покарання у виді 1 року 1 місяця позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено