Івано-Франківськ

На Херсонщині окупанти підриваються на своїх застарілих мінах – ОК “Південь”

Ситуація на південному напрямку фронту залишається стабільно напруженою.

На Херсонщині окупанти підриваються на своїх застарілих мінах - ОК "Південь"

На Херсонщині, щоб зупинити наших воїнів у просуванні на схід,  рашисти споруджують додаткові лінії оборони, створюють інженерні загородження та мінують територію мінами, які виготовлені в 50-х роках минулого століття і відлежувалися на їх складах в очікуванні знищення.

При спробі встановлення мінних загороджень, на старих боєприпасах вже підірвалося кілька саперів-окупантів. Про це повідомляє станом на 12 годину Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

Окрім того, у Херсоні та деяких містах області з’являється інформація, що військові окупанти перевозять туди свої родини, намагаючись переконати місцевих, що вони тут назавжди.

“Самі ж родини окупантів не приховують свого захвату від рівню життя на Херсонщині, який навіть в умовах понад 100-денної окупації в рази вищий від їх рідних російських регіонів”, – йдеться у повідомленні.

На Миколаївщині рашисти вночі та вранці обстріляли Інгульську та Березнегуватську громади. Одна людина загинула. Пошкоджені житлові будинки. В Миколаївському районі внаслідок нічного обстрілу Куцурубської громади пошкоджено лінію електропередачі. Постраждалих немає.

Незважаючи на відсутність на території Одещини відкритих бойових дій, сили оборони проводять контрдиверсійні та інші заходи протидії, а також заходи бойової підготовки.

“Протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами знищено 13 рашистів, 2 самохідіні гаубиці «Мста-С» та автомобільну техніку противника. Остаточні ворожі втрати уточнюються”, – додають у командуванні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено