Івано-Франківськ

В Україні немає мелітопольської черешні: що з нею роблять окупанти

Рашисти обіцяють роздати людям по одному черешневому дереву, в надії підкупити не надто охоче до контакту населення.

image 2 scaled

Російські загарбники не лише окупували частину Запорізької області. Вони ще й продовжують тероризувати й грабувати місцеве населення. Про це під час телемарафону розповів глава Запорізької ОВА Олександр Старух, передає 24 канал, пише ПІК.

Урожай черешні є, але її нікуди везти . Глава ОВА зауважує, що упродовж двох минулих років був скромніший урожай черешні. Натомість цьогоріч вона щедро вродила. Але  черешню, як і ранні овочі, господарі не можуть продавати.

“Ситуація досить складна. Те, що люди накопичували десятиліттями, вкладали свої любов, ресурси та час, зусилля – усе це окупант грабує, – підкреслив Старух.

Уже відомо, що у Мелітополі загарбники “націоналізували” найбільше господарство з вирощення черешень. Йдеться про підприємство “Мелітопольська черешня”, створене колишнім мером міста Сергієм Міньком.

Що стосується інших господарств, то тут окупанти вирішили не винаходити велосипед. Вони хочуть поділити всі паї між містянами. Мовляв, кожному роздати по дереву. Це, переконані російські загарбники, дозволить підкупити не надто охоче до контакту населення.

Читайте також: 

На Прикарпатті передали медикам на передову ізраїльські бандажі (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено