Івано-Франківськ

На пляжах Одещини чоловікам вручають повістки (ФОТО)

Відпочивальникам призовного віку роздають запрошення до військкомату.

На пляжах Одещини чоловікам вручають повістки (ФОТО)

На пляжах Одещини патрульні разом із військовими проводять постійні рейди. Спочатку вони проводили роз’яснювальні бесіди із відпочивальниками, які попри заборону засмагають на пляжах та купаються в морі. Про це пише ПІК з посиланням на Суспільне.

“Найбільш дивує, коли жінки з маленькими дітьми не реагують на зауваження. Не дивлячись на те, що були вже неодноразово випадки, що люди підривалися на мінах”, – розповідає старший лейтенант поліції Олександр Терентьєв.

На пляжах Одещини чоловікам вручають повістки (ФОТО)

Речниця Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко повідомила, що люди постійно зривають заборонні стрічки на пляжах та проходять на заборонену територію:

“Ми з одного пляжу повертаємося до першого, з першого до другого, до третього і це така постійна робота виховна. У людей є свої аргументи, що вони хотять відпочивати, та ми кажемо, що відпочивати будемо разом, але тільки після перемоги коли буде безпечно для всіх нас”.

На пляжах Одещини чоловікам вручають повістки (ФОТО)

Тоді й стали роздавати чоловікам “запрошення” у військкомат. Одну із таких отримав В’ячеслав.

“Я за загородження не заходив. Я думаю, що міни ставлять дуже далеко звідси, мінувати зараз пляжі немає сенсу”, – вважає він.

Відпочивав біля моря разом зі своїм сином Євген. Йому тепер також необхідно з’явитися у військкомат. Чоловік запевнив, що нічого не порушував:

“Я прийшов, показав дитині 15-20 хвилин, він не був у цьому році на морі і пішли б далі гуляти узбережжям”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено