Івано-Франківськ

У Калуші за тиждень водії-порушники заплатили понад 14 тисяч гривень (ФОТО)

Робота муніципальної інспекції ще й приносить додаткові надходження до бюджету через накладення на порушників штрафів.

У Калуші за тиждень водії-порушники заплатили понад 14 тисяч гривень (ФОТО)

У Калуші вже більше року працює відділ муніципальної інспекції. Працівники інспекції слідкують за охороною громадського порядку, здійснюють контроль за станом благоустрою та за дотриманням правил дорожнього руху. Про це повідомив міський голова Андрій Найда, пише ПІК.

“Тільки за минулий тиждень інспектори з паркування склали 46 матеріалів про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності. А порушниками сплачено штрафів в сумі 14,5 тис. грн.”, – йдеться у повідомленні.

За такий самий період інспектори з благоустрою надали 7 приписів, зокрема щодо захаращення території будівельними відходами на вул. Грушевського, пошкодження стовбура дерева, а також самовільно встановлених тимчасових споруд – торгових палаток на ринку.

“Треба всім нашим мешканцям – покупцям та продавцям – нагадати, що з настанням літнього періоду в рази зростає небезпека при стихійній торгівлі продуктами харчування”, – написав пан Андрій.

Він також, продавцям-порушникам, слід пам’ятати, що за торгівлю в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під’їздах, скверах та в інших невстановлених місцях законодавством передбачено накладення штрафу в з конфіскацією предметів торгівлі.

У Калуші за тиждень водії-порушники заплатили понад 14 тисяч гривень (ФОТО) 289571301 166777249207117 8890099432855646780 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено