Івано-Франківськ

В Івано-Франківську затримали нелегала з Азербайджану

Іноземець ще у січні мав покинути Україну.

288745933 395548812614482 721094097186275239 n

Працівники міграційної служби Івано-Франківщини задокументували факт нелегального перебування в Україні 38-річного громадянина Азербайджану.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області. 

“Як з’ясували, іноземець ще у січні цього року мав виконати припис міграційної служби Львівської області про примусове повернення до країни походження чи у треті країни з забороною в’їзду в Україну на 3 роки. Зігнорувавши зобов’язаннями, іноземець опинився у нелегальному становищі”, – пояснюють у міграційній службі.

Під час спілкування з працівниками поліції та міграційної служби чоловік пред’явив національний паспорт громадянина Азербайджану з закінченим терміном дії.

“У зв’язку з відсутністю в іноземця документа для перетину кордону було прийнято рішення про затримання на 72 години.  Азербайджанця доправили до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом, а тим часом УДМС в області звернулося до суду з позовом щодо продовження терміну затримання правопорушника”, – йдеться у повідомленні.

Суд прийняв рішення про поміщення азербайджанця у пункт тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом з подальшим виконанням процедури примусового видворення за межі України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено