Івано-Франківськ

Українська телеведуча зізналась, що 20 років не спілкується з мамою чоловіка

Невісточка й сама до пуття не знає, чому між ними пробігла чорна кицька.

25a300a1fe61fb9d72fecde9fc74bc89 scaled

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна зізналась, що не спілкується зі свекрухою 20 років та вважає це великою трагедією в родині.  Цю тему вона розкрила у новому випуску “Взрослые девочки” обговоривши разом зі співачкою Олею Поляковою стосунки з батьками їхніх чоловіків, повідомляє ТСН, пище ПІК.

“Ольга сказала, що в неї склалися чудові взаємини з мамою чоловіка – Вадима. Свекруха була для Олі справжньою подругою. А от Маша поділилася, що в неї зовсім інша ситуація. Вони не спілкуються вже 20 років, і це велика трагедія для їхньої сім’ї. Утім, подробиці їхнього конфлікту Маша не розкривала”, – зазначає видання.

89 tn

“Це проблема і мого чоловіка (на фото), і моїх дітей, і всіх наших близьких людей… Ну, не захотіла вона вибудовувати такі стосунки”, – сказала Єфросиніна.

До слова, вона поділилася, що й сама до пуття не знає, чому між ними пробігла чорна кицька.

“Всі ці 20 років я навіть причини не знаю”, – додала телеведуча.

Нагадаємо, що у 2017 року Машина свекруха продала велику квартиру, щоб вона не дісталася невістці. Йшлося про 4-кімнатну квартиру площею 174,89 квадратних метри в Києві, яку оцінювали приблизно у 23 мільйони гривень. Ото стосунки у зіркових …

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено