Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 20-26 червня: “Ми з України”, NK, POSITIFF, DETACH та інші (ВІДЕО)

ПІК зібрала найактуальніші музичні прем’єри тижня.

MyCollages 2022 06 26T135354.334 scaled

Українські зірки – “Ми з України”

Що цікавого? Телеканал «Україна» разом із найпопулярнішими артистами вітчизняного шоу-бізнесу презентує пісню незламності нашого народу «Ми з України». У ній можна почути голоси Злати Огневич, Melovin, Артема Пивоварова, NK, Михайла Фоми (DZIDZIO), Юлії Саніної (група The HARDKISS), Сергія Бабкіна, Тіни Кароль, Наталії Могилевської, Фагота, Алексєєва, Олександри (“КАЗКА”), Олі Цибульської та Володимира Остапчука.

Сергій Лазановський | RIDNYI feat DIRESH – “Геть з України”

Що цікавого? Переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський у колаборації з популярним музикантом, акордеоністом-віртуозом DIRESH випустили новий трек “Геть з України”. Патріотична пісня написана за мотивами народної пісні “Гей соколи”.

“Усім відома пісня “Гей соколи” отримала нове звучання. Актуальна тема сьогодення диктує нам нові слова. Сподіваємось, що ця пісня відгукнеться у вашому серці. Пам’ятайте, що Україна – переможе”, – переконаний співак з Прикарпаття. 

​​NK | NASTIA KAMENSKYKH — “BACK HOME”

Що цікавого? Настя Каменських презентувала англомовний трек Back Home, присвячений мільйонам українських переселенців, які змушені були покинути свої будинки через війну.

“У нас є спільний біль та спільна мрія, щоб війна закінчилася. Дуже хочеться, щоб кожен опинився у своєму будинку і кожен будинок наповнився теплом та радісними емоціями чи дитячим сміхом. Щоб наша земля звільнилася від цих жахів. І все це перетворилося на страшний сон, який поступово відходить у минуле”, – зізналася Настя.

Анастасія Приходько – “Степом”

Що цікавого? Анастасія Приходько звернулася до українських джерел у своїй творчості – презентує композицію СТЕПОМ, сповнену духом рідної землі.

“Степом” – знакова для мене пісня. Вперше я виконувала її у 15-річному віці, коли вступала до Київської академії музики імені Глієра. Потім посіла з нею третє місце на міжнародному пісенному конкурсі. Зараз настав час знову звернутися до неї, або сповнити музичний простір України духом рідної землі, внутрішньою силою нашого народу…”,  – коментує Анастасія Приходько.

POSITIFF, Michelle Andrade та Alina Pash – “Перед світанком”

Що цікавого?  POSITIFF, Michelle Andrade і Alina Pash об’єдналися у пісні-подяці непереможним українським героям, які борються за свою Батьківщину.

У новому треці «Перед світанком» артисти вшановують відвагу й хоробрість наших захисників сміливими хіп-хоп бітами, які переплітаються з українськими народними мотивами. Це нагадування, що, як би не було складно, необхідно вірити у світле майбутнє. Адже українців неможливо зламати. Ми виборемо свободу і відбудуємо зруйноване. І буде линути слава України по всій землі.

Саша Чемеров – “Замість мене”

Що цікавого? Співак Саша Чемеров презентував кліп на трек “Замість мене”, знятий на тепловізор. Музику та текст пісні написав київський саундпродюсер Сашко Філоненко.

“Замість мене” – перший реліз, в якому я не є автором пісні. Це унікальна робота з відео. Ніхто раніше не знімав кліп використовуючи тільки тепловізор. Зняти ліпсінг на тепловізор було дуже непросто, ми витратили на це кілька днів. Ця пісня – надія і констатація факту. Її стиль, напевно, романтичний гранж. Картинка точно передає настрій пісні, а концепція дає зрозуміти, що ми всі під прицілом, ми всі в небезпеці”, – розповів артист.

DETACH – “Кінцева”

Що цікавого? Гурт DETACH представив провокаційне відео на пісню “Кінцева”, в якому вони здійснюють мрію мільйонів українців – вбивають президента РФ.

Все завжди добігає свого кінця, раніше чи пізніше. Цей трек про кінцеву зупинку кожного російського окупанта, що прийшов на нашу землю зі зброєю в руках – про наше поле, про наш чорнозем. У цьому треці вся наша лють і ми хочемо, щоб ви також відчули її. І поки у нашій країні йде війна, ми будемо кричати про неї на весь світ. І ми хочемо, щоб ви також кричали про неї з нами. Вони хотіли, щоб ми втратили свободу, життя і націю. Та ми все ще тут. І скільки б біди на наш вік не випало – нас так просто не зміниш, не зітреш”, – розповіли у гурті. 

Esphyr – “Пташці”

Що цікавого? Героїнею цієї пісні є наймолодша захисниця Маріуполя, вогняна і смілива дівчинка Катруся, яка під час боїв на заводі «Азовсталь» підтримувала усіх своїм співом. Саме тому її назвали “Пташкою”.

Кожний з нас зараз проходить свій власний Маріуполь. Свою Голгофу. Але щоб йти далі, та дійти до кінця, потрібно знайти сили і відбудувати в собі свій власний Азовсталь. Це можливо тільки ціною титанічних зусиль і небаченої раніше стійкості, але воно того варте, бо на кону наше все – наша Cвобода та Майбутнє.” – розповіла співачка Esphyr. 

Сергій Мироненко – “Герої”

Що цікавого? Сергій Мироненко присвятив пісню героям війни, які, попри весь жах українського сьогодення, живі, і мають силу боронити країну навіть з Вічності.

“На жаль, на початку війни було не до музики, бо треба було йти і захищати нашу країну, як кажуть “страшно, але треба”. Зараз дуже щасливий, що з’явився час і ми записали цю пісню, яку я присвячую всім нашим героям, всім хлопцям і дівчатам, хто допомагає боронити нашу країну по всіх фронтах. Разом – ми сила, і зараз нам треба гуртом підтримувати бойовий дух, не просто сидіти, а допомагати один одному у всьому. Вірю в те, що музика лікує і що без неї і любові – ніяк. Впевнений, маючи їх у собі ми переможемо, бо ми є Україна – нація героїв!”, – коментує Сергій Мироненко.

Chekson & BLONS & Oks – Бунтарі

Що цікавого? У день свого 30-річчя Chekson презентував другу україномовну роботу в своєму творчому доробку під назвою «Бунтарі». Разом з BLONS та Oks музикант мав на меті зробити свій внесок у підняття нової хвилі українського R&B, але виконати це у власному стилі, тому було прийнято рішення задіяти госпел

Ну що, Бунтарі, як настрій? Знаємо як сильно чекаєте на перемогу, знаємо що іноді втрачаєте відчуття часу і реальності. Тому “Бунтарі” – це про надію у світле майбутнє, про вас – найкрутіших і найвідважніших, де б ви не були зараз. Підтримуйте українське, робіть те що можете найкраще, а ми будемо далі робити для вас якісну українську музику“, – йдеться у анотації до роботи. 

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено