Івано-Франківськ

Вона досить проста: Олег Псюк із Kalush Orchestra назвав ТОП-5 якостей своєї дівчини

Зараз Саша сумує за Олегом та чекає здалека.

7ee0190df96757d7e0b8bf0ebb910298 scaled

Олег Псюк, фронтмен гурту Kalush Orchestra, який переміг на “Євробаченні-2022”, розповів про свою обраницю Олександру. Пара познайомилася трохи більше року тому у соцмережах і з того часу дівчина супроводжує хлопця майже на всіх концертах, у тому числі й на виступі в Турині.

В інтерв’ю ТСН репер розповів, які якості характеру Олександри його зачарували, пише ПІК.

6d327225fe5d83cf57c0bf94226a7c4e 1 scaled

  • Музикант назвав 5 головних достоїнств своєї коханої дівчини.

“1. Є якісь чари у цій дівчині. Вона досить проста, але вона та, якій я можу довірити будь-що. 2. Підтримка, що дуже важливо для чоловіка. 3. Допомагає в усьому, навіть в робочих справах. 4. Без шкідливих звичок. 5. Файна дівчина. Моя мала, Білоброва [Білобров – прізвище Саші]”, – розповів Олег.

Ініціатором знайомства стала Олександра. Дівчина була підписана на музиканта в Instagram і, коли побачила, що вони з ним розминулися в Буковелі, написала йому.

“У нього в сторіс того ж вечора з’явилося опитування для підписників, я прокоментувала, що було б класно зустрітися, шкода що так розминулися. Я написала, навіть не думаючи, що він може щось мені відповісти, так би мовити “у Всесвіт” відправила. Але він за два дні відписав”, – поділилася вона.

Пара вже встигла облаштувати сімейне гніздечко та, за словами Олександри, їм дуже комфортно жити разом. Наразі Олег із гуртом Kalush Orchestra знаходиться у турі за кордоном, де збирає кошти на допомогу Україні, а Саша сумує за ним та чекає вдома.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено