Івано-Франківськ

Харківщина: від старту до вибуху минає менше 180 секунд

Харків'яни щодня потерпають від хаотичних обстрілів.

Харківщина: від старту до вибуху минає менше 180 секунд

Харківщина: дуже гучно, у Шевченківському районі Харкова, стало раптово, а за мить з’явилась – глибочезна яма до 4 метрів. На ранок, місцеві знаходили і збирали уламки  навіть у сусідніх дворах. А біля самої вирви, поліцейські зібрали коробку смертоносного залізяччя. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

Місцеві жителі кажуть, між стартами ракет з території Росії і вибухами – тут, в Україні, минало не більше, як 180 секунд.

«Жоден експерт, вам зараз не відповість на питання, яка це саме була ракета. Нема маркування! Жодного шматка не найшли. Щось велике – вибухове», – кажуть слідчі.

Величезний лист металу завис на високовольтній лінії у Слобідському районі Харкова. Злетів у повітря, теж напередодні. І теж, близько 23.

Останні кілька тижнів російські ракети у Харкові, вибухають щодоби. Вони – навідники й оператори російських балістичних ракет, щовечора стріляють від околиць, ворожого – російського, прикордонного Бєлгорода. Цілять рашисти, переконані харків’яни, у більшості випадків просто навмання.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено