Івано-Франківськ

Ситуація на кордоні з Білоруссю: що відбувається зараз

У Білорусі тривають "мобілізаційні навчання "неподалік кордонів України.

original 61968d85 4a72 4013 baab 948e49dc8704

За повідомленням Генерального штабу збройних сил України у Фейсбук, на Волинському та Поліському напрямках без особливих змін.

Очікується проведення ротації одного із загонів спеціального призначення, що виконує завдання у районі населеного пункту Пінськ.

Підрозділи збройних сил республіки білорусь застосовують комплекси радіоелектронної боротьби в прикордонних районах з Волинською областю“, – повідомили військові.

ucheniya scaled

Нагадаємо, у період з 22 червня по 1 липня 2022 року у Білорусі проводиться мобілізаційне навчання з військовими комісаріатами Гомельської області. 

Паралельно також відбуваються навчання Міністерства внутрішніх справ Білорусі. За офіційною інформацією на цих навчаннях працівники органів внутрішніх справ та внутрішні війська навчаються охороняти й обороняти залізничні та автомобільні мости.

f4f23c1 bilorus

Так поруч з автомобільним мостом через річку Сож помітили військову техніку та солдатів. Підкреслюють, що міністерство внутрішніх справ Білорусі повідомили лише про початок навчань – 24 червня, а от коли вони завершаться – невідомо.

Вже з 28 червня в Жлобінському районі розпочалися ще одні навчання – військові збори тероборони. Вони мають проводитися до 16 липня.

До слова, Лукашенко запевняє, що у Білорусі немає складів з ядерною зброєю.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено