Івано-Франківськ

Ліжка та засоби гігієни: медзаклад у Снятині отримав допомогу (ФОТО)

Залучити допомогу вдалося за підтримки меценатів із Норвегії.

291563851 5741298955891840 6818336410418328922 n scaled

Дев’ять багатофункіональних ліжок, 42 ящики памперсів та засоби гігієни сьогодні передали Снятинському психоневрологічному інтернату, який, окрім місцевих жителів, опікується і підопічними, котрі прибули із зони проведення бойових дій, повідомляє Косівська РДА, пише ПІК.

“Організувало допомогу обласне об’єднання Християн Віри Євангельської в особі єпископа церкви Юрія Веремія спільно з обласною військовою адміністрацією”, – йдеться у повідомденні.

За словами голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук така допомога є надзвичайно важливою, адже дає змогу створити належні умови для людей, котрі постраждали від бойових дій московських орків.

” Сьогодні наша область прихистила понад 145 тисяч біженців із різних областей. Чимало з них – люди з інвалідністю, котрі потребують особливої уваги та піклування. Я особисто відвідую заклади, де проживають переселенці, та можу запевнити, що люди забезпечені усім необхідним і для них створені комфортні умови перебування”, – каже Онищук

Як зазначив Юрій Веремій, залучити допомогу вдалося за підтримки меценатів із Норвегії. Упродовж багатьох років церква неодноразово допомагала інтернату. З огляду на те, що заклад прихистив багато підопічних, було вирішено передати інтернату допомогу, яка полегшить роботу персоналу.

Додамо, що наразі у Снятинському психоневрологічному інтернаті, який є одним із найбільших закладів такого профілю, перебувають майже 360 осіб. Усі вони повністю забезпечені найнеобхіднішими речами та обладнанням.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено