Івано-Франківськ

“Гарячі точки” війни: оновлені дані на вечір, 5 липня

На Слов’янському напрямку ЗСУ відбили штрум ворога біля Краснопілля.

"Гарячі точки" війни: оновлені дані на вечір, 132 доби війни

“Гарячі точки” війни: триває 132 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми продовжуємо вірити у ЗСУ і нашу перемогу! Агресор продовжує завдавати ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. Про це ввечері, 5 липня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

  • На Сіверському напрямку ворог обстріляв наші позиції в районі населеного пункту Мхи та завдав авіаудару поблизу Есмані.
  • На Харківському напрямку противник вів штурмові дії поблизу Соснівки, успіху не мав, відійшов. Завдав авіаційного удару в районі Харкова.
  • На Донецькому напрямку основні зусилля ворог зосереджує на взятті під контроль дороги Бахмут – Лисичанськ та спробах оволодіти населеним пунктом Білогорівка.
  • На Краматорському напрямку противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Кривої Луки і Серебрянки. Тривають бої в районі Білогорівки.
  • На Бахмутському напрямку противник здійснював обстріли наших військ із мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Кодема, Покровське, Зайцеве, Залізне та Новоселівка.
  • Ворог завдавав авіаційних ударів по позиціях Сил оборони в районі Авдіївки.
  • На Південнобузькому напрямку противник здійснював систематичні обстріли ствольної та реактивної артилерії дев’яти населених пунктів.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено