Івано-Франківськ

Повідомляють, що Коломойського позбавили громадянства України (ДОПОВНЕНО)

Журналісти наразі очікують на підтвердження інформації про позбавлення громадянства чотирьох відомих українців.

Oliharkhy

Указом Володимира Зеленського Ігор Коломойський, Вадим Рабінович та Ігор Васильковський позбавлені громадянства України.

Про це заявив політичний аналітик Олексій Голобуцький в Facebook, пише ПІК.

“Причини – різні, офіційне підтвердження, думаю, буде найближчим часом”, – пише він.

Про такий самий указ пише і Володимир Цибулько, додаючи, що позбавлення громадянства стосується і Геннадія Корбана.

859c78b8d134fcd7d2f676b4e7ac9ff6

Журналісти наразі очікують на підтвердження цієї інформації.

Раніше на нараді щодо стану виконання ЗУ “Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)” Олексій Данілов заявив, що нині під перевірку на відповідність критеріям, визначеним законом про олігархів, може підпадати близько 86 осіб.

До слова, у червні 2019 року на сайті електронних петицій була зареєстрована петиція №22/056866-еп “Про припинення громадянства України Ігоря Коломойського”, яка не мала юридичних наслідків.

ДОПОВНЕНО:

Екслідер “Правого сектору”, командувач “Української добровольчої армії”, радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош прокоментував можливе позбавлення громадянства керівника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана.

Про це він пише у Facebook.

“Не звик коментувати чутки, але щиро здивований інформацією про можливе позбавлення громадянства керівника обласного Штабу територіальної оборони Геннадія Корбана.

Якщо це правда, то такі дії – удар по єдності нашого народу у протистоянні російській агресії та по обороноздатності Січеславськоі області…

Ярош додав:

“Якщо це ворожий “вкид”, то вони знають як можна дестабілізувати ситуацію та розділяти патріотів України… отже, треба робити висновки. Пане Президенте, розраховую на Ваше прагнення перемогти у цій Війні! Бо, в єдності – сила!” 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено