Івано-Франківськ

Диклофенак чи штучний суглоб: у Франківську проводять операції з заміни суглобів

Лікарі кажуть, що болями у суглобах не можна нехтувати.

Диклофенак чи штучний суглоб: у Франківську проводять операції з заміни суглобів

У Франківську, в обласній клінічній лікарні проводять операції із заміни суглобів. Про це повідомляють на сторінці медзакладу в Фейсбук, пише ПІК.

“Ми одні з перших на Прикарпатті розпочали операції із заміни суглобів на сьогодні виконали більше п’яти тисяч таких оперативних втручань. Успішно робимо заміну колінних та кульшових суглобів, проводимо діагностику в умовах операційної”, – розповідає голова Асоціації травматологів Івано-Франківської області Любомир Юрійчук.

За словами медиків, люди часто стають перед вибором: диклофенак чи штучний суглоб. І коли обирають перше, то завдають великої шкоди своєму здоров’ю. Пити знеболювальні – не найкраще рішення, бо таблетка не вирішує проблему, а швидше поглиблює. Йдеться не тільки про шкоду для печінки, але й про якість ходьби.

Закордоном роблять заміну суглобу й надалі бережно ставляться до свого здоров’я. У нас, на жаль, чимало людей ходять аж доки суглоб не зітреться цілковито.

“Може дійти до того, що одна нога йшла хоч би з Франківська до Тисмениці, а хвора не ступить навіть кілька метрів. І все це через те, що зруйнована кістка з часом не витримує навантажень…” , – пояснюють лікарі.

Тож якщо відчуваєте біль у кістках чи обмеження в рухах, не зволікайте. Візьміть електронне скерування від сімейного лікаря і реєструйтеся на консультацію до травматолога.

294999398 5363180903775475 2736533310002058037 n

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено