Івано-Франківськ

Суд став на бік мешканки Верховинщини, якій відмовили у виплатах на дітей

Управління соцзахисту Верховинської РДА відмовило жінці з дітьми у призначенні допомоги: обласний суд визнав протиправними ці дії.

cute sad little kid sitting on the windowsill and CPVWYFC min scaled 1 scaled

Івано-Франківський окружний адміністративний суд визнав протиправним, скасував рішення Управління соціального захисту Верховинської районної державної адміністрації та зобов’язав призначити мешканці Прикарпаття державну соціальну допомогу для малозабезпеченої сім’ї, повідомляє суд, пише ПІК.

“У матеріалах справи повідомляється, що позивачці відмовили у розгляді заяви про надання допомоги через внесення не у повному обсязі відомостей про членів малозабезпеченої сім`ї, а саме у зв`язку з відсутністю відомостей про реєстраційні номери облікових карток платників податків (далі – РНОКПП) неповнолітніх дітей”, – йдеться у повідомленні.

Позивач зазначає, що не бажає отримувати РНОКПП на малолітніх дітей через релігійні переконання.

На думку суду, не зазначення позивачкою у декларації реєстраційних номерів облікової картки платника податків своїх малолітніх дітей, не може бути підставою для відмови у призначенні державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім`ї.

Рішення суду набрало законної сили.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено