Івано-Франківськ

Ворог приречений на Херсонщині – Управління стратегічних комунікацій ЗСУ

Братською могилою для окупантів стане правий берег Херсонської області.

400 0 1650564064 3379

російські окупанти, накопичуючи сили та засоби в Херсонській області для стримування контрнаступу ЗСУ та готуючи свій наступ у Криворізькому та Миколаївському напрямках, розпочали накопичення значної кількості складів. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій (СтратКом) ЗСУ, пише ПІК.

Та мережа складів, в яку зараз ведеться звезення боєприпасів, ПММ та іншого матеріально-технічного добра, або розміщена на лівому березі Херсонщини, або на правому, втиснувшись в берег Дніпра. Це робиться з метою максимально убезпечити їх від ударів М142.

“Але важливе інше. Важливо те, що немає жодного великого складу, який би забезпечував передові підрозділи БК і ПММ на відстані менше 10-15 км, деякі взагалі мають віддалення від передових позицій до 30 км. На півночі та північному сході всього таких складів можна перерахувати на 2 пальцях однієї руки. Населені пункти зі зрозумілих причин не називаємо, хай буде сюрприз. Але загалом ситуація показова”, – йдеться у повідомленні.

російські окупаційні війська, формуючи на правому березі Херсонщини повноцінну ударну групу, будуть забезпечені повною мірою людським ресурсом, а ось технікою та супутніми витратними елементами.. під питанням.

Навіть з тією наявною кількістю складів, які зараз розміщені на правому березі і поки що не відчували запаху бавовни, можна говорити про те, що їхня кількість недостатня для забезпечення такої групи військ. Після того, як почнуть лунати бавовни і на них, надія буде лише на ресурс на лівому березі.

“І як вони планують ефективно здійснювати забезпечення передових підрозділів правому березі, використовуючи ресурс із лівого? Складається враження, що командування РОВ поставило собі за мету в 2022 році в Україні остаточно знищити всю російську десантуру. І братською могилою для них стане правий берег Херсонської області”, – додають у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено