Івано-Франківськ

У Калуші працівникам ТЕЦ не виплачують зарплату: яка причина

На підприємстві триває перезавантаження, а люди очікують свою зарплату.

У Калуші працівникам ТЕЦ не виплачують зарплату: яка причина

У Калуші минулого тижня відбулися збори на ТЕЦ, на яких працівники цього підприємства обговорювали наболіле для них питання заборгованої заробітної плати. Про це повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

“Проблема невиплати зарплатні є похідною незавершеної приватизації ДП “Калуська теплоелектроцентраль – Нова”. Іншими словами – аукціон з продажу єдиного майнового комплексу відбувся ще в жовтні минулого року. Переможець торгів компанія “Костанза” справно сплатила державі 801 млн. грн., а в договорі купівлі-продажу взяла на себе ряд зобов’язань, зокрема й погашення боргів із заробітної плати працівників ТЕЦ”, – зазначив він.

Наступним кроком для того, щоб ТОВ “Костанза” могла розпочати свій менеджмент на придбаній ТЕЦ мав стати ще й акт приймання-передачі (ФДМУ – ТОВ “Костанза”). Однак, на сьогодні цей документ ще не сформовано. Причин такого “простою”, як виявилося, декілька, в тому числі й військовий стан.

“Учасники зустрічі досягли домовленостей щодо якнайшвидшого проведення повної інвентаризації активів і зобов’язань ДП “Калуська теплоелектроцентраль – Нова”, результати якої мають бути відображені в акті приймання-передачі”, – додав Андрій Найда.

ТОВ “Костанза” зі свого боку задекларувала готовність до наступних кроків і виконання взятих на себе обов’язків, але з одним застереженням – передавальний документ має чітко відповідати раніше укладеному договору. Очільник Калуша зазначив, що влада буде пильно слідкувати за цим питанням.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено