Івано-Франківськ

Вбила і чотири місяці тримала тіло у ванній: на Львівщині затримали жінку (ФОТО)

Смерть 49-річного чоловіка настала близько чотирьох місяців тому. Весь цей час жінка переховувала його тіло.

FB IMG 1659689824436 scaled

4 серпня, близько 19.45, поліцейський офіцер громади Мурованської ОТГ, Львівської області, під час патрулювання території відчув специфічний запах поблизу одного з будинків у селі Муроване та викликав слідчо-оперативну групу відділення поліції.

Невдовзі правоохоронці виявили у ванній кімнаті помешкання, яке належіть 40-річній місцевій мешканці, напіврозкладене тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Про це повідомляє поліція Львівської області, пише ПІК.

FB IMG 1659689822749 scaled

Правоохоронці встановили особу загиблого, 49-річного місцевого мешканця. Також встановлено, що чоловік помер ще у квітні цього року.

“Напередодні Великодніх свят, під час розпивання спиртних напоїв, між загиблим та власницею помешкання виник конфлікт, в ході якого жінка нанесла гостю удар кухонним ножем у ділянку грудей. Від отриманих травм чоловік помер, а жінка сховала тіло у ванній кімнаті”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисницю затримано. Невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено