Івано-Франківськ

Франківка Людмила Лузан здобула три медалі на чемпіонаті світу (ФОТО)

Українська веслувальниця Людмила Лузан здобула три нагороди на чемпіонаті світу.

 

Чемпіонат світу, який відбувався у Галіфаксі (Канада), вже завершився.

Всього дівчині вдалось завоювати три медалі:

  1. C-1 500m. (золото)
  2. C-1 1000m. (золото)
  3. С-2 500m. (срібло)

“Так хочеться багато сказати, та бракує слів… Я дуже втомлена, але щаслива! Дякую нашим воїнам за те, що захищають нашу країну. Ви – герої! Дякую за те, що у нас можливість, брати участь у змаганнях такого рівня, та піднімати наш стяг найвище! Слава Україні!”, – написала спортсменка.

Нагадаємо, 6 серпня для Людмили розпочався із фінального заїзду каное-двійки разом з Анастасією Четверіковою. Наші дівчата на дистанції 500 м стали другими, програвши парі з Китаю трохи більше двох секунд. Таким чином, веслувальниці стали срібними призерками чемпіонату світу.

Згодом на Лузан очікував вже інший фінал – цього разу одиночний заїзд на дистанції 1 000 м. Тут наша спортсменка підтвердила свій високий клас, показавши найкращий результат і випередивши силійку Марію Маільярд на більш ніж дві секунди – 4.47,90 хв. Це “золото” стало першим для Лузан в одиночних змаганнях на чемпіонатах світу.

Після цього Людмила Лузан здобула ще одну золоту нагороду. Цього разу першою наша спортсменка фінішувала у фіналі на 500 метрів каное-одиночок.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено