Івано-Франківськ

Родичі полонених азовців просять Зеленського й ООН завадити фейковому трибуналу над бійцями

Військові, які виконували визначені державою й законом обов’язки на території України, не можуть бути осудженими іншими держави.

Родичі полонених азовців просять Зеленського й міжнародні організації завадити фейковому трибуналу над бійцями

Асоціація родин захисників “Азовсталі” просить президента Володимира Зеленського, Міжнародний комітет Червоного Хреста та ООН втрутитися та завадити проведенню фейкового трибуналу над захисниками “Азовсталі”, який окупанти готують у Маріуполі. Відповідне звернення Асоціація опублікувала у Телеграм, пише ПІК.

“Асоціація родин захисників “Азовсталі” звертається до президента України Володимира Зеленського, до всіх міжнародних організацій, зокрема гарантів безпеки захисників “Азовсталі” – Міжнародного комітету Червоного Хреста та ООН, з проханням втрутитися у цей театр абсурду, засудити та завадити проведенню фейкових трибуналів, які загрожують бійцям полку “Азов”, – йдеться у повідомленні.

Вони також закликали всіх небайдужих перевіряти інформацію, яку поширюєте, та не вестися на гучні пости з фейковою інформацією.

“Наш ворог підступний – всі вкиди він робить з метою подальшої дискредитації «Азову» і введення аудиторії у свою підлу оману. Сьогодні пост з подібною неправдивою інформацією зібрав понад 170 тисяч вподобань в Інстаграмі. Водночас реальні новини про захисників «Азовсталі» не збирають і десятої частини такої підтримки”, – додали родичі захисників “Азовсталі”.

Нагадаємо, що останню добу мережу сколихнула інформація про те, що окупанти готуються до проведення “міжнародного” трибуналу над бійцями “Азов”. Спочатку ворог продемонстрував клітки у маріупольській філармонії, а згодом інформацію про підготовку до проведення показового судилища підтвердив і голова фейкової “ДНР” Душилін.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено