Івано-Франківськ

Прапор України повернеться на окуповані території – Володимир Зеленський

У Херсоні на площі Свободи не може бути прапора тих, хто не знає, що таке свобода.

aaebf16 zelenskyj690

У День державного прапора України Володимир Зеленський пообіцяв, що українські держсимволи повернуться на всі нині окуповані території, включаючи Крим, запевнив президент України Володимир Зеленський під час церемонії підняття Державного прапора України у Києві 23 серпня, пише ПІК.

“Синьо-жовтий прапор знову замайорить там, де його дім. Там, де він має бути по праву. В усіх тимчасово окупованих містах і селах України. Замайорить назавжди”, – заявив Зеленський, виступаючи на церемонії підняття Державного прапора у вівторок, 23 серпня.

Президент уточнив:

“У Мелітополі на площі Перемоги – там не може бути прапора тих, хто програє цю війну. У Херсоні на площі Свободи не може бути прапора тих, хто не знає, що таке свобода”.

Зеленський додав, що український стяг знову буде на Азовському проспекті в Бердянську та на Зеленій алеї в Скадовську, над ЗАЕС в Енергодарі та над Каховською ГЕС, на Аджигольському маяку та на Савур-Могилі, на берегах Сіверського Дінця, Кальміуса, біля Олешківських пісків.

Звісно ж, президент наголосив:

“І в Криму – в Ялті, Керчі, Джанкої, Сімферополі, на Ай-Петрі український та кримськотатарський прапори. І як хтось не намагався би спотворити історію, саме ці прапори історично пов’язані з Кримом”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено