Івано-Франківськ

Британська розвідка: чому армія окупантів застопорилася на фронтах в Україні

Дезінформацією вважають аналітики заяву Шойгу про те, що рф насмисно сповільнила свої дії, щоб скоротини втрати серед українського населення.

tann

Наступ російських військ в Україні зупинився через власні невдалі дії та запеклий опір Збройних сил України. Заяви російських офіційних осіб з цього приводу не відповідають дійсності.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії в Twitter, пише ПІК.

Як наголошується в повідомленні, 24 серпня глава російського військового відомства Сергій Шойгу повідомив Шанхайської організації співробітництва, що Росія навмисно уповільнює темпи своєї військової кампанії в Україні, керуючись необхідністю скоротити втрати серед цивільного населення.

“Напевно це навмисна дезінформація. Наступ Росії застопорився через погані військові дії Росії і запеклий опір України”, – впевнені в Міноборони Британії.

За даними британської розвідки, за наказом Шойгу сили, що діють в Україні, неодноразово порушували заплановані оперативні терміни. Досить імовірно, що Шойгу і президент Путін звільнили як мінімум шістьох генералів за те, що вони недостатньо швидко просувалися вперед.

Раніше британська розвідка повідомляла, що через шість місяців після початку війни становище російської армії погіршується. Росія опинилася в міжнародній ізоляції з похмурими перспективами. Наступ на Донбасі просувається мінімально, і Росія очікує великої української контратаки. В оперативному відношенні Росія відчуває нестачу боєприпасів, транспортних засобів та особового складу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено