Івано-Франківськ

Не пробачимо: на Івано-Франківщину привезли тіло воїна Івана Прокіпчина (ФОТО)

30 серпня до рідного додому у Болехові привезли тіло Прокіпчина Івана Васильовича, який віддав своє життя стримуючи ворога.

303745492 382107837431683 5274611269678566789 n scaled

Цей день сповнений гірким болем насамперед для батьків, рідних та близьких, друзів, односельчан та для всіх нас, жителів Болехівщини.

Віддаючи шану та славу, сотні небайдужих жителів Болехова, зі схиленими головами, квітами, запаленими лампадками та прапорами,  не стримуючи сліз, вийшли на центральну дорогу міста, якою рухався траурний кортеж.

У рідному селі Тисів Героя зустрічали  сотні односельців.  Від початку села вздовж дороги  односельчани створили живий ланцюг, встеливши дорогу до рідної домівки гілочками калини, живими квітами, лампадками. До траурного кортежу долучилися десятки автомобілів жителів громади з прапорами України.

Біля храму Введення в храм Пресвятої Богородиці ПЦУ з молитвою зустрів Героя отець Олександр Васютин, парафіяни храму з хорунгвами. Тіло Героя до рідної домівки занесли побратими в супроводі священника, згорьованих батьків, міського голови Івана Яцинина, старости села Володимира Савчука, сусідів, друзів, родичів.

“Схиляємо голови у жалобі за Героєм, у якого було попереду довге і щасливе життя. Але йому тепер навіки 42. Не забудемо…Не пробачимо”, – 

Поховають українського захисника сьогодні  на місцевому кладовищі. Чин похорону розпочнеться о 15.00 год. біля рідної домівки Героя.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено