Івано-Франківськ

Дивилася на його малину: у Калуші чоловік мотикою вдарив пенсіонерку

Конфлікт між пенсіонерами виник на дачі чоловіка.

Дивилася на його малину: у Калуші чоловік мотикою вдарив пенсіонерку

У Калуші 76-річний чоловік вдарив мотикою перехожу жінку по обличчю. У суді він розповів, що вирішив пересадити квіти та, взявши з собою сапу та лопату, направився в ліс набрати грунту, де зустрів потерпілу, яка поверталася з лісу. Тоді чоловік побачив, що жінка пішла до нього на дачу, а тому він пішов за нею, щоб подивитись, що вона буде робити. Про це повідомляє Калуський міськрайонний суд в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Бабуся йому відповіла, що дивиться на малину. Він ж сказав їй, що нема на що тут дивитися. Після чого жінка розвернулася та вдарила його в щоку, а він щоб захисти себе, вдарив її мотикою і попав у брову. Потерпіла ж має іншу версію подій. 

“У суді жінка пояснила, що того дня приїхала з внуком складати сіно. Онук складав сіно, а вона пішла до лісу подивитися, чи є гриби. По дорозі зустріла обвинуваченого, який йшов з сапою та відром до лісу. Оскільки вона обіцяла онуку швидко повернутися, то вирішила перейти через територію чужої дачі, яка була недоглянута, закинута та знаходилася за 3-4 метри від дачі обвинуваченого”, – йдеться у повідомленні.

В цей момент вона почула голос, який кричав їй, що вона тут робить і нащо їй малина. Обернувшись назад, вона побачила чоловіка з піднятою сапою. Жінка встигла лише крикнути і отримала удар, від якого в неї злетіли на землю окуляри. Поки вона шукала окуляри в траві, пенсіонер втік.

Суд призначив покарання пенсіонеру – 850 гривень штрафу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено