Івано-Франківськ

Окупанти розміщують техніку й особовий склад у садочках та храмах МП – Генштаб

Розпочалася 195 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми щодень, то ближче до перемоги! Не здаємося!

Окупанти розміщують техніку й особовий склад у садочках та храмах МП - Генштаб

Окупанти розміщують особовий склад і військову техніку у дитячих садках (Верхній Рогачик), храмах московського патріархату (Червоний Маяк) в Херсонській області, а також використовують Святотроїцький храм у Малій Комишувасі Харківської області, як польовий шпиталь. Про це вранці, 6 вересня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • За минулу добу, противник завдав 3 ракетних та понад 35 авіаційних ударів, здійснив близько 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ніч з 5-го на 6-те вересня російські окупанти почали з підступних ракетних ударів по цивільних об’єктах у містах Бахмуті та Костянтинівці.
  • Ворог завдав авіаційних ударів по районах населених пунктів Байрак і Асіївка Харківської області; Пришиб, Времівка, Велика Новосілка, Новомихайлівка, Новопіль Донецької області, Полтавка і Ольгівське Запорізької області, Біла Криниця, Білогірка і Костромка Херсонської області та Велике Артакове, Тернівка і Любомирівка Миколаївської області. 
  • На інших напрямках росіяни, застосовуючи наявні засоби вогневого ураження, продовжував обстріли військової та цивільної інфраструктури.
  • Наші захисники успішно відбили спроби наступу ворога в районах Соледара, Зайцевого, Шахти Бутівка та Спартака.
  • Силами протиповітряної оборони збито керовану крилату ракету над Миколаївською областю.
  • Протягом минулої доби, українська авіація завдала понад 30 ударів, спрямованих на ураження живої сили, бойової та спеціальної техніки, а також інших військових об’єктів ворога.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено