Івано-Франківськ

Повітряна тривога накрила Україну: є загроза ракетних ударів

0 7.40 ранку спокійними були тільки п'ять областей країни.

Snymokkarta

6 вересня робочий день роозпочався з повітряної тривоги. Як повідомляв Генштаб ЗСУ, зберігається загроза масованих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території України, пише ПІК.

В акваторії Чорного моря в готовності до застосування продовжують перебувати носії крилатих ракет морського базування “Калібр” противника.

В Івано-Франківську сирена тривоги триває вже 10 хвилин (станом на 7.50). Містянам найстійливо рекомедують спускатися в укриття.

Зараз “червона” уже вся мапа України. О 7.30 повітряна тривога була оголошена в усіх областях України, крім західних: Хмельницької, Рівненської, Чернівецької, Тернопільської, Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської.

Snymok tse druga

О 8.36 в Івано-Франківську оголосили відбій повітряної тривоги. На цей час не було повідомлень про ракетні удари та їх наслідки.

Згодом стало відомо, що:

“6 вересня, близько 8:00 години ранку, на півдні та сході країни підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил знищено п’ять із шести крилатих ракет Х-101, випущених із літаків Ту-95МС з району Каспійського моря”, – йдеться в повідомленні Протиповітряної оборони.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено