Івано-Франківськ

ЗСУ відбили спроби наступу ворога в чотирьох районах – Генштаб

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області.

305202041 402098708769880 1419015332256031032 n scaled

Оперативна інформація від Генерального Штабу Збройних Сил України станом на 06.00 06.09.2022 щодо російського вторгнення. Розпочалася сто дев’яносто п’ята доба героїчного протистояння України, пише ПІК.

“Наші захисники успішно відбили спроби наступу ворога в районах Соледара, Зайцевого, Шахти Бутівка та Спартака”, – повідомляє Генштаб.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Зберігається загроза масованих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території України.

В акваторії Чорного моря в готовності до застосування продовжують перебувати носії крилатих ракет морського базування “Калібр” противника.

“Вцілому, за минулу добу, противник завдав 3 ракетних та понад 35 авіаційних ударів, здійснив близько 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ніч з 5-го на 6-те вересня російські окупанти почали з підступних ракетних ударів по цивільних об’єктах у містах Бахмуті та Костянтинівці”, – йдеться у повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На інших напрямках противник, застосовуючи наявні засоби вогневого ураження, продовжував обстріли військової та цивільної інфраструктури.

“Силами протиповітряної оборони ЗСУ збито керовану крилату ракету над Миколаївською областю. Авіація Сил оборони завдала понад 30 ударів, спрямованих на ураження живої сили та техніки, а також інших військових об’єктів ворога”, – звітує Генштаб.

В результаті злагодженої роботи авіації та артилерії вражено декілька взводних опорних пунктів, близько 5 позицій зенітних ракетних комплексів та артилерійську батарею противника. Втрати противника уточнюються.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено