Івано-Франківськ

Готуємось до миру: днями біля Львова відкриють триповерховий «Епіцентр» (ФОТО)

Парковка нового «Епіцентру» вміщатиме близько 1000 автомобілів, поруч облаштована зона для пішоходів.

image 1 2

У суботу, 10 вересня, мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» відкриває на об’їзній дорозі Львова новий триповерховий торговий центр. В майбутньому поруч планують ще збудувати торгово-розважальний центр, повідомляє  ZAXID.NET з посиланням на відділ комунікації компанії, пише ПІК.

“Новий триповерховий торговий центр «Епіцентр» площею майже 90 тис. м2 звели біля об’їзної дороги, поруч з ТРЦ King Cross Leopolis та уже існуючим гіпермаркетом «Епіцентр» у Сокільниках. З 10 вересня для відвідувачів будуть доступні перші два поверхи нового торгового центру, а третій поверх відкриють пізніше”, – йдеться у повідомленні.

На першому поверсі нового ТЦ відкриють традиційні для компанії відділи: будівельних та оздоблювальних матеріалів, інструментів, сантехніки, кераміки, а також великий відділ для автомобілістів.

Окрім того, тут відкриють найбільший в мережі продуктовий супермаркет з фудкортом Food Market площею майже 4000 м2.

На другому поверсі ТЦ розташовані окремі спеціалізовані відділи, найбільшими з них стали «Галерея Деко», «Сад та Город» і «Центр Меблів». Також на другому поверсі працюватиме дитячий магазин з зоною розваг та магазин канцтоварів.

Парковка нового «Епіцентру» вміщатиме близько 1000 автомобілів, поруч облаштована зона для пішоходів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено