Івано-Франківськ

Калуський хокейний клуб “Легіон” розпочав підготовку до нового сезону

12 вересня клуб із Івано-Франківщини розпочав тренувальний процес незадовго до початку дебютного для себе чемпіонату України.

272024205 3504915223065813 3110745657913192515 n scaled

Нагадаємо, що минулого сезону у прем’єрній першості Молодіжної хокейної ліги України «Легіон» непогано пошумів і фінішував на п’єдесталі пошани – на почесному третьому місці!

Підготовку до нового сезону «Легіон» розпочав у складі 24 хокеїстів, троє з яких воротарі.

Більш детально афішувати склад команди головний тренер калушан Альберт Шафіков та його помічник Сергій Вітер поки не поспішають, оскільки група гравців ще перебуває на перегляді і не всі контракти з гравцями підписано. Тож інтрига у кадровому формуванні команди, як і раніше, зберігається.

Можу лише сказати, що в обоймі «Легіону» на даному етапі немає легіонерів – усі українські хокеїсти, – розповідає головний тренер «Легіону» Альберт Шафіков. – Хлопці приступили до занять у гарному настрої, панує робоча обстановка. Підготовку ми розпочали у тренажерному залі: на тренуванні гравцям запропонували роботу з переходом по «станціях» за круговою системою на фіксований час”.

За словами наставника «Легіону», наразі заняття мають втягуючий характер, адже багато хокеїстів майже півроку не грали в хокей.

Плануємо поступово нарощувати навантаження. Найближчими днями, доки не запуститься лід на Арені в Калуші, проводитимемо по два «сухих» тренування на день: у тренажерному залі та бігові заняття на вулиці, спрямовані на функціональну підготовку“, – додав Шафіков.

Читайте також на ПІК:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено