Івано-Франківськ

У Лондоні Денис Шмигаль та Олена Зеленська запросили короля Великої Британії в Україну

Представники України взяли участь у церемонії прощання з королевою Єлизаветою ІІ та подякували новому королю за незмінну потужну підтримку України.

62 main v1663606675

Як повідомляла ПІК, на церемонію прощання з королевою Єлизаветою ІІ до Букінгемського палацу прибули прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та перша леді Олена Зеленська. Від імені президента України, Уряду та народу України вони висловили  співчуття сину Єлизавети, королю Британії Чарльзу ІІІ.

Зокрема, під час зустрічі вони зазначили, що український народ був би радий у майбутньому вітати Короля Чарльза ІІІ з візитом у нашій країні. Про це повідомив на сторінці у Фейсбуці голова українського уряду.

“Сьогодні світ віддав останню шану Її Величності Королеві Єлизаветі ІІ. Мали честь із першою леді Оленою Зеленською бути присутніми від імені України на державній похоронній процесії в Лондоні та висловити від усіх українців підтримку Сполученому Королівству й народам Співдружності”, – зазначив Денис Шмигаль.

307710323 634815604875217 8890544305482388830 n scaled

Прем’єр-міністр України також додав:

“Подякували за незмінну потужну підтримку України з боку Великої Британії та особисто Його Величності. Підкреслив, що український народ був би радий у майбутньому вітати Короля Чарльза ІІІ з візитом у нашій країні”.

Денис Шмигаль  повідомив, що зустрівся в Лондоні з щирим другом України — Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Подякував за лідерство в підтримці нашої держави, постачання зброї та навчання українських військових. Це вагомий внесок у нашу перемогу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено