Івано-Франківськ

Без пояснення причин: звернення Путіна перенесли, а Пєсков перестав виходити на зв’язок

Forbes повідомив, що уже записане звернення буде показано 21 вересня, коли "прокинеться Далекий Схід".

2619de0 gettyimages 1243280703 1

У вівторок увечері очікували на звернення президента РФ Володимира Путіна, у якому він мав оголосити про так звані референдуми на окупованих територіях України.

Центральні канали навіть вивісили анонси майбутньої промови. Але після двох годин очікування їх видалили, повідомила Українська правда з посиланням на російські ЗМІ, пише ПІК.

“За інформацією “Медузи”, анонси видалили, зокрема RT і “Первый канал”. А “Московский комсомолец” написав, що прессекретар Путіна Дмитро Пєсков “не виходить на зв’язок”. Довелося “скасувати подію” і відомим російським пропагандистам Володимиру Соловйову та Маргариті Симоньян”, – пише УП.

Спочатку вони обидвоє написали у своїх телеграм-каналах інтригуюче “Чекаєте?”, підігріваючи інтерес до майбутнього виступу Путіна. Проте через дві години очікування Соловйову довелося запостити лаконічне “Завтра”, а Симоньян – відправити всіх спати.

29187a1 screenshot 2022 09 20 223244

“Пізніше стало відомо, що звернення путіна покажуть в проміжку між 9-10:00 за київським часом 21вересня. А Forbes з посиланням на джерела в Кремлі повідомив, що уже записане звернення буде показано 21 вересня, коли “прокинеться Далекий Схід””,повідомляє Остров.

Нагадаємо, що у вівторок вдень у російському інформаційному просторі з’явився анонс, що 20 вересня ввечері Путін виступить з приводу псевдореферендумів на окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

19 вересня так звані “громадські палати” “ЛНР” і “ДНР”  зажадали негайно ініціювати “референдуми” про визнання їх суб’єктами РФ.

Окупанти планують провести свої псевдореферендуми з 23 по 27 вересня. Ці наміри жорстко засудили президенти: Америки – Байден, Франції – Макрон, канцлер Німеччини – Шольц.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено