Івано-Франківськ

Осборн, Камбербетч, Мабусе: світові знаменитості, які прихистили українських біженців у себе вдома

Знаменитості не залишаються осторонь війни в Україні.

Світові зірки продовжують допомагати українцям.

Зокрема, вони збирають кошти на гуманітарну допомогу та займаються пошуком житла для біженців, інформує ПІК.

Як пише ТСН, знаменитості надають прихисток українським сім’ям у власних будинках.

Бенедикт Камбербетч

62 main v1647197369

Британський актор від початку повномасштабної війни підтримує Україну. Зокрема, актор став учасником урядової програми Великої Британії з прийому біженців з України.

Програма дозволяє представникам громадськості, благодійних організацій, бізнесу та громадським групам пропонувати житло біженцям, які прибувають до Великої Британії, навіть якщо у них немає сімейних зв’язків.

Як розповідав Бенедикт, у його будинку поселилися українці, які постраждали від війни та навіть вимушені були лікуватися.

Іншим біженцям з України, які перебувають у Великій Британії, знаменитість теж допомагає. Актор сплачує їхнє проживання.

Наташа Каплінскі

27d4ac7664c34fe0fbc9884c7c96586e scaled

Британська телеведуча сама з родини біженців. Свого часу батькові Наташі надали житло у Великій Британії, коли він втікав з Південної Африки.

“Я одразу ж зареєструвалася, щоб дати будинок українській родині. Я із сім’ї біженців, і мені дуже пощастило, тому я відчувала, що це моя відповідальність”, – розповідала Каплінскі.

Загалом, у її будинку живе сім’я українців: тато, який частково осліп, мама, 12-річний хлопчик та 6-річна дівчинка. Ведуча розповідала, що вони приїхали до Великої Британії майже зовсім без нічого – з речей у них була лише маленька валіза.

Моці Мабусе

2768752 scaled

У танцівниці чоловік українець. Зокрема, до їхнього будинку у Німеччині приїхали батьки Євгена. Окрім цього, вони поселили у будинку 10 біженців з України.

“Наразі з нами проживає близько 10 людей – наша сім’я та біженці. Тепер, коли батьки чоловіка переїхали до нас, наше життя стало іншим, можливо, назавжди”, – розповідала знаменитість.

Кшиштоф Зануссі

krzysztofas zanussis 74342860 scaled

Режисер поговорив з дружиною та поселив у себе вдома у Варшаві та на дачі за містом шість сімей біженців з України.

Нині ж у його будинку мешкають лише дві родини. Решта поїхали далі, до Канади, де у них були рідні та близькі, які їх прихистили.

Оззі Осборн

src 20yndd3kozzi osborn scaled

Відомий англійський рок-музикант Оззі Осборн разом зі своєю дружиною Шерон теж підтримує Україну. Зокрема, у своєму маєтку в Бакінгемширі подружжя вирішило поселити дві українські сім’ї, які були вимушені тікати від війни, яку вороже розв’язала Росія.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено