Івано-Франківськ

“У джазі тільки дівчата”: чим вразить нова вистава Франківського драмтеатру (ФОТО, ВІДЕО)

У середу, 21 вересня, в Івано-Франківську відбулася пресконференція щодо майбутньої прем’єри – музичної комедії «У джазі тільки дівчата».

DSC 0005 scaled

Музична комедія “У джазі тільки дівчата” на основі однієї з найпопулярніших у світі кінокомедій режисера Біллі Вайлдера (у фільмі 1959 року грали Мерилін Монро, Тоні Кертіс, Джек Леммон), інформує ПІК

Дія вистави відбувається в США наприкінці двадцятих років під час сухого закону. Двоє друзів-музикантів, саксофоніст Джо й контрабасист Джері, перебувають у тяжкому фінансовому становищі й шукають роботу. Їм трапляються дві вакансії в джаз-ансамблі на період виступів у Флориді, однак ансамбль жіночий.

307774950 2344953589013483 2439743527218824282 n scaled

Режисер нової музичної постановки – Назарій Панів – до цього здіснив в Івано-Франківському національного театрі дві успішні експериментальні вистави за класичними творами Франца Кафки та Івана Франка. Теперішній великий проєкт – дебют молодого режисера на великій сцені  національного театру у відповідальному музичному жанрі.

У виставі франківців передбачається два акторські склади.

У головних ролях: Ольга Комановська, Ірина Бенюк (Дана Ковальчик або “Цукерочка”), Іван Бліндар, Юрій Хвостенко (Жозефіна), Юрій Вихованець, Андрій Мельник (Дафна). Режисер зізнається, що однією з “виробничих” проблем нової  постановки про дівчат у джазі є процес переконання талановитих гуцульських акторів, аби вони зголили свої розкішні вуса та бороди, адже, як не крути, а файним легіням доведеться грати норовливих американських дівчат у джазовому оркестрі.

Художній склад:

  • Режисер-постановник — Назарій Панів
  • Сценографія — Анастасія Баторій
  • Художниця по костюмах — Олена Андрійчук
  • Музичне оформлення — Богдан Ткачук
  • Хореограф-постановник — Дмитро Лека
  • Помічниця режисера — Любов Скірко
  • Хормейстр — Наталя Байдак

101 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено