Івано-Франківськ

10 гривень за місяць: жителів Ворохти просять укласти договір на вивезення сміття

Вартість послуги складає 10 гривень за один місяць (з однієї людини).

10 гривень за місяць: жителів Ворохти просять укласти договір на вивезення сміття

Жителі Ворохти інформують про те, що власник кожного домогосподарства зобов’язаний заключити договір на вивезення твердих побутових відходів (сміття). Про це повідомляє селищна рада, пише ПІК.

“На території селища Ворохта та села Татарів власники домогосподарств, хто користується сміттєвими баками загального користування зобов’язані заключити договір з селищним Комунальним підприємством громади”, – йдеться у повідомленні.

Для укладення договору на вивезення твердих побутових відходів необхідно звернутися  в “Селищне комунальне підприємство” за адресою: смт Ворохта, вул. Д.Галицького,41 та “Старостинський округ” с. Татарів, вул. Незалежності, 1, тел. Контактний тел.: 097 93 26 713 – Мар’яна.

Також на території Ворохтянської громади є два підприємці, які займаються вивезенням ТПВ: ФОП Радкевич Микола Олександрович, тел. 067-13-84-955 – Анатолій. «Альтфатер-Тернопіль», тел. 050-377-50-11 – Василь Михайлович.

До слова, за відсутність договору на вивезення сміття передбачений штраф для людей (від 340 до 1360 грн.), для юридичних осіб і підприємців – від 850 до 1700 грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено