Івано-Франківськ

Франківські регбісти зайняли 5-те місце у Кубку з регбі-7 (ФОТО)

Перші офіційні змагання з регбі у цьому сезоні приймав Хмельницький.

1 17

Незважаючи на всі жахіття війни, регбійне життя намагається оговтуватись в міру можливого. Свідченням цього стало проведення Кубка України з регбі-7, на старт якого вийшло дев’ять команд. вони на першому етапі у трьох групах по три команди зіграли одноколовий турнір, повідомляє ПІК із посиланням на інформації у мережі Михайла Яреми

Франківська команда ДЮСШ-2-“Станиславів” у першій грі отримала впевнену перемогу над київським “Патрулем” – 42:7 і програла Хмельницькій ДЮСШ-1-“Буревісник” – 5:25.

3 7 scaled

На жаль, цього результату не вистарчило команді, що б потрапити у першу четвірку – лише на одне ігрове очко наших земляків випередила команда “Ребелс” з Києва. А нашим хлопцям довелось задовільнитись грою за 5-е місце проти львівської ОДЮСШ, у якій франківчани виграли з рахунком 26:5.

4 4 scaled

Слід зазначити, що одразу три гравці основного складу Левандовський Олександр, Іванюк Андрій і Романов Віталій через травми не змогли взяти участь у цьому розіграші.

Найрезультативнішими гравцями команди стали Вівчарик Давид (21 очко), який після виступів за київський “Політехнік” і французький Union Sportive Orthézienne Rugby повернувся до нашої команди, капітан і тренер команди Безнощук Любомир і Шкварок Олег з 11 очками та Бойчук Віталій (10 очок).

4 5 scaled

Володарями Кубка України з регбі-7 стала команда “Поділля” з Хмельницького, яка у фінальній грі виграла у львівського “Сокола”.

6 3 scaled

Сезон стартував, попереду у наших хлопців нові турніри і найближчий з них 01 жовтня відбудеться у Львові, де за Кубок змагатимуться команди з регбіліг-9“, – резюмував наставник.

Нагадаємо, франківські регбісти у складі збірної виступили на Всесвітній Гімназіаді.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtubeта Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено