Івано-Франківськ

У Рогатинській громаді пояснили, чому не працюють дитячі садочки

Для відновлення роботи дитячих садків потрібен акт державної комісії та рішення військової адміністрації.

У Рогатинській громаді пояснили, чому не працюють дитячі садочки

У Рогатинській громаді батьки звинувачують керівництво регіону у небажанні та байдужості щодо відновлення роботи дитячих садків. Міська влада зазначає, що дане звинувачення не відповідає дійсності. Щоб дошкільний заклад відновив роботу повинні бути виконані дві вимоги:

“Укриття для дітей має розташовуватися у цокольному, або підвальному приміщенні та в ньому мають бути влаштовані спальні місця для кожної дитини і харчування (правило “двох стін” для садків не діє). Комісія позитивного висновку не дала”, – йдеться у повідомленні міськради, пише ПІК.

У зв’язку з тим, що вимогу з облаштування спальних місць виконати неможливо через відсутність відповідного приміщення, міський голова розпорядився частково розв’язати цю проблему через Центр дитячої та юнацької творчості.

“Тому, у найкоротший час для дітей від 4 років створено гурток «Школа раннього розвитку», куди записано 23 дітей, гурток «Ми разом» – 10 дітей та гурток «Ластівка» – 15 дітей. У цих гуртках різні режими роботи, тому батьки мають право вибору щодо часу перебування у Центрі їхніх дітей”, – зазначають у громаді.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено