Івано-Франківськ

У п’ятницю від ворожих ударів постраждали 25 населених пунктів – Генштаб

Триває 219 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково переможемо!

У п'ятницю від ворожих ударів постраждали 25 населених пунктів - Генштаб

У п’ятницю, 30 вересня від ворожих ударів постраждали понад 25 населених пунктів. Зокрема, Костянтинівка, Запоріжжя, Миколаїв, Гуляйполе, Рідкодуб, Білогорівка, Новоандріївка, Благодатівка та Миролюбівка. Про це ввечері повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • противник завдав 3 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України;
  • ворог продовжує використовувати ударні БпЛА “Shahed-136” іранського виробництва;
  • в РФ триває часткова мобілізація. У Хабаровському краї посадові особи, відповідальні за відбір та підготовку мобілізаційного ресурсу, встановили нові корупційні “тарифи”. Так, відстрочка від мобілізації коштує 100 тисяч рублів, що є практично недосяжною сумою для більшості місцевого населення;
  • у Херсоні почастішали випадки затримання місцевих чоловіків призовного віку;
  • за минулу добу українські воїни відбили атаки ворога в районах населених пунктів Майорськ, Зайцеве, Одрадівка та Бахмутське.
  • Авіація Сил оборони завдала 9 ударів. Підтверджено ураження одного опорного пункту, трьох районів зосередження озброєння та військової техніки, а також п’яти зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони збили один БпЛА.
  • Ракетні війська і артилерія уразили 6 командних пунктів, 13 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два склади з боєприпасами, один зенітний ракетний комплекс та 4 засоби ракетних військ і артилерії ворога.

Віримо у ЗСУ! Разом переможемо! Слава Україні!

Нагадаємо, вранці, 30 вересня, російські окупанти завдали ракетного удару по колоні цивільного автотранспорту в Запоріжжі. Удари було завдано ракетами ЗРК “С-300”. За попередньою інформацією, загинули щонайменше 25 людей, значно більше – зазнали поранень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено